Tags

, , , , , , , ,

1.-Liviu-IONESCUAstazi am mai adoptat un caineeeeeee!!! Yupeee, inca un membru in familia noastra numeroasa.  Nu ca nu as avea déjà doi adoptati. Maidanezii mei sunt cei mai lorzi catei pe care i-am intalinit vre-o data, pentru ca sunt ai mei. 🙂 Cum acestia doi déjà se cearta pentru atentia si dragostea familiei, pe al treilea am decis sa il adopt virtual.

Cum sa nu te indragosteti la prima vedere de acest labrador negru ca “pana corbului”, cu blanita stralucitoare, adica de Neky?

Este el un talent, triplu campion RH FL, in 2012 a luat locul 9 (din 100) la Campionatul mondial al cainilor de salvare si anul acesta s-a calificat din nou sa participle la acest campionat ca parte din echipa nationala a cainilor de salvare si asta cu siguranta nu a fost usor cand concurezi cu atatia catei talentati. Nu cred insa ca s-ar retrage nici de la o joaca in curte cu mingea, de la un mangaiat pe burtica sau dupa urechi si nici cand ar veni vorba de servit masa din mana stapanilor… Hei, cui nu ii place rasfatul? Neky il merita din plin.

Mi-l imaginez cum s-ar incadra intr-o “poza de familie” intre cei doi catei albi care déjà impart curtea, mai mult sau mai putin zgomotos. 🙂 Cei doi albi ar avea de invatat multe de la Neky, ce inseamna disciplina, dresajul, programul stabilit. Neky cred ca s-ar bucura sa invete de la ei ce inseamna viata simpla, fara griji, plina de joaca si probleme de impartit teritoriul.

Cred ca Lessie ar fi invidioasa si ea pe Neky si se poate considera norocoasa ca producatorul filmului nu l-a intalnit pe Neky primul. Un black beauty canin… Cred ca m-am indragostit si chiar te-as adopta pe bune daca as putea.

Lasand visarea la o parte, catelul meu drag, iti urez mult success in concursul la care urmeaza sa participi. Sunt mandra sa aflu ca exista Campionat Mondial al Echipelor Canine de Salvare si ca tu si colegii tai reprezentati Romania la acest campionat, de care noi, majoritatea, nici nu auziseram. Bravo vitejilor!

Dragii mei, va spun si voua ca avem pana si catei talentati cu care ne putem mandrii chiar si peste hotare. Catelul adoptat de mine virtual, adica Neky al meu (Lucky si Rex cred ca sunt déjà gelosi…sper sa nu fuga spre preselectie si ei 🙂 ), este un membru al echipei nationale a cainilor de salvare. El si colegii sai vor participa la Campionatul Mondial al Echipelor Canine de Salvare din Italia, intre 20 si 24 august şi are nevoie de finantare ca sa poată ajunge pana acolo.

Ce spuneti daca l-am ajuta pe Neky si pe colegii sai sa ajunga si sa ne reprezinte tara in acest concurs?

Va las mai jos datele contului si cateva detalii despre cine va participa la aceasta competitie:

Asociatia Centrul National de Educare Canina, banca BRD sucursala Craiova,

  • cod IBAN : RO17BRDE170SV85727541700 – cont în euro, SWIFT : BRDEROBU,
  • cod IBAN: RO06BRDE170SV37720521700 – cont în lei

Daca doriti, puteti accesa si pagina de facebook a Centrului de Educare Canina (Cdec)

https://www.facebook.com/centruleducarecanina.cdec

…Si sa nu uitam vedetele:

1. Liviu Ionescu – cu labradorul Neky Liguard – triplu campion national RH FL, atit la individual cit si pe echipe IPO-RM, locul 9 la Campionatul Mondial al Cainilor de Salvare 2012- FCI WCH (din Top 100), campion international;
2. Corina Diaconu – cu labradorul Nesie Liguard – campion national la individual RH T, locul 9 cu echipa la Campionatul Mondial al Cainilor de Salvare 2012 – FCI WCH;
3. Carmen Popescu – cu labradorul Yaro Pit Black Tiger – vicecampion national RH FL, campion national pe echipe IPO-RM;
4. Elvis Tița – cu ciobanescul alb elvetian Dias – vice campion national IPO-RM;
5. Daniel Oacă – cu labradorul Next Liguard – vice campion national RH F, vice campion national cu echipa IPO-RM, locul 9 cu echipa la Campionatul Mondial al Cainilor de Salvare 2012 – FCI WCH;
6. Robert Berendei – cu labradorul Edelhund Aldo Goldi – campion pe echipe IPO-RM.

SUCCES VITEJILOR!

 

Advertisements